FestUdvalgeT (FUT)

FestUdvalgeT (FUT) er ingeniørforeningen som hvert semester afholder fester og events, som samler alle ingeniører på tværs af institutterne. Vi afholder som minimum én fest per semester med 900 gæster og deltager på vegne af ingeniørerne i kampen om det gyldne bækken – kapsejladsen.

FUT-Kapsejlads

Ud over at holde en fed semesterfest er FUT også det udvalg der repræsenterer ingeniørerne i forbindelse med den legendariske Kapsejlads, der finder sted i uniparken hvert forår.

Synes du det kunne være fedt at ro og snurre, lave intro skuespil eller blot heppe på ingeniørerne, så er der endnu et argument for at blive medlem af FUT.

Derudover stiller FUT også med et hold til øl-bowling ved Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.

FUT består af en flok skøre og sjove mennesker på tværs af semestre og retninger. Som medlem får du muligheden for at udvide dit netværk både fagligt og socialt.

I dagligdagen vil du hurtigt møde mange du kender på gangene eller i fredagsbaren. Uanset om du lige er startet eller har gået på skolen et stykke tid, er du velkommen til at ansøge om medlemskab i skolens bedste udvalg.

Vi holder optagelsesmøder i starten af hvert semester, så hold øje med tavlerne ved RIA eller vores facebookside hvor vi vil informere yderligere, du er også velkommen til at skrive til os på facebook hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at give jer et fedt semester.

businessman in eyeglasses and stylish casual clothes standing with hand in pocket and networking

Bliv medlem af RIA