Katrines kælder

Katrines kælder er en fredagsbar for ingeniørstuderende, der er særligt kendt for deres spejlæg og hyggelige stemning. Ud over det holder de større temafester i løbet af et semester.

Katrines kælder er en 100% selvstændig forening med ingen relation til RIA.

 

Fredagsbaren for ingeniørerne på Katrinebjerg. Kendt for drinken Spejlæg, der serveres i kander á en liter ad gangen, deres nørdede udsmykning og for altid at sørge for en god fest.

Deres nye smarte online menukort kan findes ved at følge dette link: https://menu.katrineskaelder.dk/ Så kan du glæde dig endnu mere til at komme på besøg og smage deres uimodståelige lækre kander.

Hvis du planlægger en tour de fredagsbar, så send dem en besked på Facebook og meld jeres ankomst. Gerne et par dage før – så giver de måske også et godt tilbud!

Åbningstiderne er som udgangspunkt 14.00 – 00.00, men til større temafester, som afterski og oktoberfest, er der åbent til 02.00.

Garderoben i Katrines Kælder er på eget ansvar. Kontakt dem på Facebook, hvis du har glemt eller mistet dine sager, så er de flinke til at kigge efter det.

Katrines Kælder er en selvstændig forening.

Bliv medlem af RIA