Velkommen til RIA (Rådet for Ingeniørstuderende Aarhus)

Vi er begejstrede for at præsentere jer for en enestående mulighed for at blive en vigtig medspiller i vores mål om at forme fremtiden for ingeniørstuderende ved Aarhus Universitet og skabe de bedste rammer for et godt studiemiljø, med fokus på trivsel, sammenhold og synergi på tværs af studieretningerne.

Vores historie

RIA er studenterforeningen for ingeniørstuderende i Aarhus. Vi blev startet den 12. december 1934 af studerende på Aarhus Teknikum under navnet Studenterrådet Aarhus Teknikum (SAT). I starten af 90’erne ændrede vi navnet til De Studerendes Råd (DSR), for ingeniørstuderende på Ingeniørhøjskolen (IHA). Navnet RIA blev godkendt på generalforsamlingen i 2016, for at ændre strategi og identitet.

RIA i dag

RIA er i dag ikke blot en studenterorganisation, men et pulserende mødested, der forbinder de mest passionerede ingeniørstuderende på tværs af studieretninger. Vores fokus er at skabe et levende, innovativt miljø, hvor viden, ideer og samarbejde blomstrer. Vi er samtidig stedet hvor de studerende kan komme ind for at få en pause fra bøgerne, hvor vi tilbyder gratis kaffe, the og kakao samt en masse brætspil til vores medlemmer.

Hvad tilbyder vi?

Som en værdsat samarbejdspartner og sponsor hos RIA, kan vi bl.a. tilbyde

  • Synliggørelse af brand: Få eksponering blandt en hengiven gruppe af ingeniørstuderende, der søger viden, professionelle muligheder samt praktikpladser og studiejobs.
  • Styrke faglig udveksling: Del jeres ekspertise gennem foredrag og diskussioner, der gavner både studerende og jeres virksomhed
  • Deling af events, jobopslag og praktikpladser: I vil have mulighed for at dele interessant information med de studerende igennem vores kanaler, og få jeres opslag på vores nyhedsoversigt
  • Anerkendelse: Som samarbejdspartner eller sponsor vil I blive en anerkendt virksomhed blandt de studerende, der aktivt støtter studiemiljøet og de ingeniørstuderendes trivsel. Dette bidrager til et positivt omdømme og hjælper med at tiltrække talentfulde kandidater til jeres virksomhed
  • Meningsfuld støtte: Ved at være samarbejdspartner støtter i det sociale studieliv og miljø, og skaber værdi for ingeniørstuderende. Dette er en meningsfuld måde at give tilbage og investere i fremtiden for ingeniørbranchen og som gør en stor forskel.

Vi er altid åbne for at tilpasse vores samarbejdsaftale for at matche jeres interesser og mål. Uanset om det handler om økonomisk støtte, faglig deltagelse eller andre former for engagement, ønsker vi at skabe et samarbejde, der giver gensidig værdi.

Kontakt os om at blive samarbejdspartner eller sponsor