Om Riaarhus

Vi er en ambitiøs Studenterforeningen for ingeniørstuderende af ingeniørstuderende på Aarhus Universitet, der har til formål at støtte studielivet for studerende socialt, politisk og lokalt.

Studying Life Insurance Brochure

Rådet for Ingeniørstuderende Aarhus, RIA, er din mulighed som studerende for at få indflydelse på din uddannelse og dit studiemiljø. RIA varetager de ingeniørstuderendes interesser både studiepolitisk i bestyrelsen og det politiske underudvalg samt fagligt og socialt gennem arrangementer og ved tilstedeværelse på studiestederne.

RIA tager sit ansvar som fagråd alvorligt for at sikre gode forhold for de studerende på ingeniørstudierne. Bestyrelsen for RIA er demokratisk valgt på den årlige generalforsamling til at repræsentere de studerende og arbejde for de studerendes interesser. Der holdes bestyrelsesmøde en gang om måneden. Bestyrelsesmøderne er åbne for bestyrelsesmedlemmerne, hvor ethvert input og engagement sættes pris på, for at kunne repræsentere de medstuderende bedst muligt.

Group of students studying using a laptop

Fordele

Alle medlemmer af RIA kan nyde godt af de skønne fordele og rabatter som følger med medlemskabet. Ud over det skønne sociale fællesskab, der fylder de lokale miljøer og kontorer på henholdsvis Katrinebjerg og Navitas, kan man også nyde skønne rabatter og events til den bedste pris.

Studying Life Insurance Brochure

Din studietid er en unik periode i dit liv, fyldt med muligheder, udfordringer og uforglemmelige oplevelser. Det er ikke blot en tid med akademisk læring, men også en tid, hvor du skaber sociale sammenhæng, minder og venner for livet. RIA har indgået en række samarbejder med forskellige virksomheder. Dette giver dig, som RIA-medlem, adgang til en række fordele, der er skræddersyet til at berige din studieoplevelse. Her er nogle af de fantastiske fordele, du kan nyde som studerende:

IDA

IDA er ingeniørernes fagforening og har en masse forskellige events både for studerende og færdiguddannede. RIA er med til at facilitere nogle af disse events, så hold øje med deres app og vores nyhedsside.

NYX (Restaurationerne)

Vi ved, at budgettet som studerende kan være stramt, og derfor tilbyder vi dig særlige studierabatter på udvalgte steder i byen. Dette giver jer mulighed for at tage en pause fra studiebøgerne og oplade den sociale konto med vennerne.

De eksklusive fordele, I har som studerende, gælder på – Die bierbar, Zenza, Waxies, Den gyldne kro, küpe, slap af og the open kitchen.

Legatbogen

Vi vil gerne introducere jer til “Legatbogen” – jeres vejledning til at opdage en verden af muligheder og støtte, der kan hjælpe jer på jeres uddannelsesrejse. Legatbogen er en skattekiste af legater, stipendier og økonomisk støtte.

Legatbogen er jeres nøgle til at finde legater og stipendier, der matcher jeres interesser, faglige retning og ambitioner. Uanset om I drømmer om at studere i udlandet, gennemføre forskning, deltage i projekter eller bare bruge jeres færdigheder til at gøre en positiv forskel i samfundet, er der legater derude, der kan hjælpe jer med at realisere jeres mål.

Som RIA-medlem har du mulighed for at få hele 20%

Du kan bruge rabatkoden når du opgradere din  profil til Premium eller Pro her:

Eventyrsport

Er du klar til at udfordre dine grænser, sparke adrenalin i gang og skabe uforglemmelige minder? Velkommen til verdenen af Eventyrsport og spændende løbeevents! Eventyrsport er her for at tage dig med på en rejse gennem udfordrende terræn, smukke landskaber og en unik følelse af fællesskab.

Uanset om du deltager individuelt eller med dine venner, vil deres løbeevents give dig en chance for at styrke din krop, dit sind og din sjæl. Så snør dine løbesko, tag din eventyrlyst med dig, og lad os sammen skabe minder.

Eksempelvis har de hvert forår det kendte “ParadiseTrail” hvor du har mulighed for at løbe distancer på 6.5, 14 og 18km med plads til alle niveauer. Her er mulighed for at afprøve trailløb, om så det er din første gang eller om du vil teste formen.

Som RIA-medlem har du mulighed for at få hele 20% på løbsdeltagelse. Find dem her: https://www.eventyrsport.dk/events.html

Semesterfesten af FUT

Det er tid til at markere endnu en milepæl i jeres studierejse – Semesterfesten arrangeret af FUT! RIA er begejstrede for at invitere jer til en uforglemmelig aften fyldt med sjov, fest og samhørighed, der hylder jeres hårde arbejde og dedikation som ingeniørstuderende.

Glæd jer til at deltage i en begivenhed, der forener jer med jeres medstuderende og skaber bånd på tværs af årgange og specialiseringer. Aften vil være fyldt med spændende underholdning, live musik, flere bar og en fantastisk festatmosfære med et brandvarmt floor. Det er jeres tid til at slappe af, danse og fejre jeres flittige arbejde med stil.

Grib chancen for at skabe nye venskaber, udvide dit netværk og deltage i festlighederne sammen med dine medstuderende og undervisere og skab nye minder der vare livet ud.

Revy (Ingeniørrevyen)

Som en særlig bonus giver vi dig nu en fantastisk rabat på billetter til vores højenergiske ingeniørrevy! Så du kan nyde satire, musik og latter til en ekstra skarp pris. Tag del i revyens glade fællesskab, og oplev hvordan ingeniørstuderendes hårde arbejde, samfundets forventninger og de studerendes udfordringer ender ud i et brag af et show.

Formand

Lars Kjeldahl

Studieretning og semester: Maskinteknik, Forretningsspecialiseringen & Teknologibaseret forretningsudvikling 9. Semester

Ansvarsområde: Formand, IDA repræsentant, Legat- og samarbejds ansvarlig

Næstformand

Kamilla E. N. Rasmussen

Studieretning og semester: Bygningsdesign 4. Semester

Ansvarsområde: Kontoransvarlig Navitas, Næstformand, PR ansvarlig, Studiestart formidler

Kasserer

Phillip Blicher

Studieretning og semester: Software Teknologi

Ansvarsområde: Kasserer, Kontor Ansvarlig – Katrinebjerg, Teknisk Rådgiver

Bestyrelsesmedlem

Laurits Hjermind

Studieretning og semester: Civilingeniør i mekanik, 1 semester.

Ansvarsområde: Virksomhedsansvarlig, IDA repræsentant.

Bestyrelsesmedlem

Lasse Alexander Pedersen

Studieretning og semester: Civilingeniør i mekanik, 1. semester

Ansvarsområde: Udlånsansvarlig, Kassererassistent

Bestyrelsesmedlem

Helena Campbell

Studieretning og semester: Maskinteknik 3. Semester

Ansvarsområde: PR ansvarlig, kontorvagt, studiestart formidler

Bestyrelsesmedlem

Sebastian Mikkelsen

Studieretning og semester: Software Teknologi 4. Semester

Ansvarsområde: Social ansvarlig, Adgangs ansvarlig

Bestyrelsesmedlem

Jens Hedegaard Lunde

Studieretning og semester: Elektronik, 7. Semester

Ansvarsområde: M.I.A.

Suppleant

Malthe Mejdal

Studieretning og semester: software kandidat 3. Semester

Ansvarsområde: Suppleant