Uniclub: Din Guide til Uddannelse i Udlandet

For studerende, der drømmer om at udforske verden gennem en international uddannelse, er Uniclub et godt sted at starte. Uniclub, en gratis service, som er dedikeret til at hjælpe studerende med at navigere gennem processen med at studere i udlandet, uanset om det er for et sommerophold, et semester eller et helt uddannelsesforløb.

Uniclub går ud over bare at promovere udlandsophold; de tilbyder også personlig rådgivning helt gratis!  Fra at hjælpe med at finde passende fag, tilknytte en personlig vejleder, og assistere med alt fra budget til praktiske detaljer, er Uniclub med dig på hele rejsen.

Forskellen ved at søge et udlandsophold med Uniclub i stedet for gennem AU, er at du søger som freemover. Med AU indgår man i et udvekslingsprogram, hvor to universiteter bytter studerende. Som free-mover skal man selv ud at søge uddannelsesplads, og det er her Uniclub kommer ind og hjælper med det hele.

Så hvis du drømmer om at udforske verden, men er overvældet af processen, er Uniclub stedet, hvor dine globale uddannelsesmuligheder begynder. Start din rejse med den rette vejledning og støtte, der fører dig mod en vellykket uddannelsesoplevelse i udlandet.

Uniclub holder nogle gange oplæg her på AU, så hold øje med deres Facebook-side, “Uniclub – Study Abroad,” eller tjek RIA’s Facebook eller Instagram for opdateringer om det næste Uniclub arrangement Dette er din chance for at få indsigt i mulighederne for uddannelse i udlandet. Mød op, få spændende og nyttig viden, og få svar på alle dine spørgsmål ved det næste Uniclub-arrangement – Så kan det være vi ses til næste Uniclub oplæg!